Etiketten voor ontwerpers

Heeft u gepersonaliseerde etiketten nodig voor uw creaties? Hier vindt u een complete selectie aan etiketten voor ontwerpers. Etiketten voor professionele kleermakers die bij uw merk passen, of naar uw wensen ontworpen.
Onze selectie omvat maatetiketten, waslabels, merkkaartjes of etiketten met “Made in Holland", "In Holland Vervaardigd", "In Nederland Vervaardigd” of “In de EU vervaardigd”.
U kunt kiezen uit een groot aantal lettertypes, kleuren en dessins om unieke etiketten te creëren die uw genaaide en gebreide creaties een persoonlijke en professionele touch zullen geven. Creëer het perfecte etiket dankzij onze personaliseringstool, waarmee u een onmiddellijke preview van het resultaat te zien krijgt.
Wij leveren gepersonaliseerde etiketten aan bedrijven van alle maten. Als u geen behoefte heeft aan duizenden etiketten kunt u ook kleine oplages bestellen. Bestel uw etiketten nu!

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik ons aanpassingsformulier om de specifieke benodigdheden aan te geven en dan nemen wij contact met u op met een offerte.

Actieve filters

Een must-have voor kledingontwerpers en kleermakers

Als kleermaker of ontwerper van kleding is het essentieel om op de kleinste details te letten. Een klein knoopje, een strikje, een goed afgewerkte zoom zijn de details waarmee u zich kunt onderscheiden van concurrenten en klanten aanspreekt. Hetzelfde geldt voor gepersonaliseerde labels. Deze kleine stukjes stof zijn inderdaad essentieel om uw creaties herkenbaar te maken en ze een mooie finishing touch te geven.

Verschillende manieren om te personaliseren

Maak uw eigen labels en customize ze met uw merknaam en logo. Kies het materiaal, de afmeting, de kleur en het formaat. U kunt uw gepersonaliseerde etiketten gesneden, gevouwen of als rol ontvangen. Tenslotte heeft u de keus uit innaailabels, zelfklevende labels of instrijklabels.