Etiketten voor school en crèche

Hier vindt u een selectie aan labels en gepersonaliseerde artikelen voor op school of op het kinderdagverblijf om uw schooltassen op te fleuren.
Hier vindt u alle gepersonaliseerde labels die u nodig heeft om de kleine spulletjes van uw kinderen, zowel meisjes als jongens, te labelen. U kunt ze overal op zetten: kleding, schoenen, accessoires… U kunt kiezen uit labels om op te naaien, labels die u kunt instrijken en zelfklevende labels. Geweven van draad van de hoogste kwaliteit, onze labels zijn tegelijkertijd zacht om aan te raken en duurzaam.
Bent u op zoek naar gepersonaliseerde zelfklevende labels? Wij bieden meerdere modellen personaliseerbare zelfklevende labels om schriften, speelgoed, drinkflessen of broodtrommels van kinderen te labelen. We bieden ook gepersonaliseerde schoolartikelen en gepersonaliseerde kleding voor op school.
Om uw labels of schoolartikelen te personaliseren selecteert u uw product uit ons assortiment. Vervolgens personaliseert u deze met tekst, kleuren, een lettertype en een dessin naar keuze. Onze tool biedt u een onmiddellijke preview van het resultaat.
Onze producten bieden u de keuze uit tientallen leuke patronen en felle kleuren. Kinderen zijn er gek op!

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)
Actieve filters