Etiketten voor school en crèche

Hier vindt u een selectie aan labels en gepersonaliseerde artikelen voor op school of op het kinderdagverblijf om uw schooltassen op te fleuren.
Hier vindt u alle gepersonaliseerde labels die u nodig heeft om de kleine spulletjes van uw kinderen, zowel meisjes als jongens, te labelen. U kunt ze overal op zetten: kleding, schoenen, accessoires… U kunt kiezen uit labels om op te naaien, labels die u kunt instrijken en zelfklevende labels. Geweven van draad van de hoogste kwaliteit, onze labels zijn tegelijkertijd zacht om aan te raken en duurzaam.
Bent u op zoek naar gepersonaliseerde zelfklevende labels? Wij bieden meerdere modellen personaliseerbare zelfklevende labels om schriften, speelgoed, drinkflessen of broodtrommels van kinderen te labelen. We bieden ook gepersonaliseerde schoolartikelen en gepersonaliseerde kleding voor op school.
Om uw labels of schoolartikelen te personaliseren selecteert u uw product uit ons assortiment. Vervolgens personaliseert u deze met tekst, kleuren, een lettertype en een dessin naar keuze. Onze tool biedt u een onmiddellijke preview van het resultaat.
Onze producten bieden u de keuze uit tientallen leuke patronen en felle kleuren. Kinderen zijn er gek op!

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)
Actieve filters

Hiervoor zijn gepersonaliseerde schooletiketten ideaal

Gaan de kids weer naar de kinderopvang of naar school? Om te voorkomen dat spulletjes kwijtraken, kunt u het beste kleding en spullen labelen met gepersonaliseerde schooletiketten waarop hun voor- en achternaam staat. Denk aan t-shirts, broeken, sokken, sjaals, handschoenen, pantoffels, mutsen, jassen, petten, enzovoorts. En personaliseer de schooltas, lunchtrommel, schoolspulletjes en baby- en kinderspulletjes zoals flesjes, bestek, medicijndoosjes, het favoriete knuffeltje of tutteldoekje.

Zo helpt u ook meteen de mensen op het kinderdagverblijf en op school. Alle spullen van uw kind zijn gemakkelijk te herkennen.

Labels ook na een paar wasbeurten als nieuw blijven

De etiketten voor school of labels voor het kinderdagverblijf kunnen in de wasmachine en de droger. Ze zijn ideaal voor het labelen van allerlei soorten kleding en spullen. Plak zelfklevende etiketten op een glad oppervlak voor een betere hechting. Of ga voor het innaailabels of instrijklabels.