Ontdek onze beste kledinglabels

In verschillende contexten kan het interessant zijn om een ​​label aan een kledingstuk te bevestigen. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat iets kwijtraakt of per ongeluk wordt verwisseld. Bovendien kunt u met een label ook laten zien dat een kledingstuk handgemaakt is. Als specialist bieden we veel soorten hoogwaardige, gepersonaliseerde geweven labels die goedkoop én van uitstekende kwaliteit zijn. De labels zijn stevig, elegant en een uitstekende aanvulling op uw bezigheden. Ontdek onze selectie beste kledinglabels, geschikt voor professionals en particulieren.


Etiketten met de voornaam van uw kind

We bieden een breed assortiment naamlabels speciaal voor kinderen. U kunt ze aan de spullen van uw dochter of zoon bevestigen, zodat ze deze gemakkelijk kunnen herkennen. De etiketten zijn vooral praktisch voor op het kinderdagverblijf, de basisschool, middelbare school, naschoolse activiteiten, sportclub, vakantiekamp, ​​enz. Door de beste labels voor kleding te kiezen, verkleint u het risico dat spullen per ongeluk worden verwisseld, kwijtraken, vergeten worden of zelfs gestolen.

Afhankelijk van uw wensen heeft u de keus uit verschillende soorten naamlabels: innaailabels, zelfklevende labels of etiketten om in een stof te strijken. Kies de bevestigingsmethode die u het prettigst vindt! Bovendien hebben sommige labels 2 regels in plaats van één, zodat er meer plek is voor het schrijven van tekst (de voor- en achternaam van uw kind, leerjaar, telefoonnummer, enz.).

Weet ten slotte dat u uw labels eenvoudig kunt personaliseren door een achtergrondkleur en lettertype te kiezen maar ook door een kleine afbeelding toe te voegen.


Onze goedkope, gepersonaliseerde geweven labels voor ontwerpers

Als u een modeontwerper of kleermaker bent, zoekt u uiteraard de beste kledinglabels. Wij hebben alles wat u nodig heeft: labels met uw logo, samenstelling van de stof, onderhoudsinstructies of de maat van het kledingstuk.

Uiteraard zijn er net als bij naametiketten genoeg mogelijkheden om kledinglabels aan te passen. Maak labels met een professionele uitstraling die de finishing touch zijn voor uw mooiste creaties.


Deze andere accessoires vindt u misschien ook interessant

Bekijk tenslotte ook onze andere gepersonaliseerde accessoires waarbij u geen labels hoeft te bevestigen: potloden, koffers, sporttassen, stickers, feestlinten ... We hebben wat extra accessoires, zoals stekertjes voor het bevestigen van etiketten of bagageweegschalen.