Faq1
Faq2

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit hangt af van de producten die u bestelt en de bezorgoptie die u selecteert. De meeste van onze producten worden vervaardigd en verzonden binnen 48u na de bestelling. Lees de pagina met ‘bezorginformatie’ voor meer informatie hierover.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?

Vanaf de verwachte verzenddatum zou u uw bestelling binnen 2 werkdagen moeten ontvangen wanneer deze binnen Nederland verzonden wordt. Dit is een schatting, en soms kan deze levering een paar dagen langer duren. Als u bezorgd bent over hoe lang het duurt om uw bestelling te ontvangen, neem dan contact op met ons via e-mail: (contact@topetiketten.nl)

Ik was een bestelling aan het plaatsen, maar de website accepteert mijn betaalkaart niet. Wat moet ik doen?

Soms ervaren onze klanten een korte time-out wanneer ons systeem de bestelling of de betaling verwerkt.
Meestal kunnen we de details van de bestelling (met uitzondering van de betalingsinformatie) herstellen en de transactie per e-mail voltooien, en soms helpt het om uw browser te vernieuwen, uw zoekgeschiedenis te wissen en de cache bestanden te legen. Mocht het probleem zich nog steeds voordoen, wissel dan van browser en probeer Firefox of Chrome.

Hoe goed zijn de instrijkbare etiketten? Kan ik die heet wassen?

We zijn er trots op om onze klanten van kwaliteitsproducten te voorzien, en hebben alle etiketten uitvoerig getest op kwaliteit. We garanderen dat de etiketten, indien correct aangebracht, net zo lang goed blijven als het kledingstuk waarop het aangebracht is. Mocht er zich desondanks toch noch een probleem voordoen, dan streven we ernaar om het op te lossen.

Wat is beter, opnaaibare etiketten of instrijkbare etiketten?

Dit ligt volledig aan uw persoonlijke voorkeur; de etiketten hebben dezelfde prijs en vereisen evenveel tijd om te vervaardigen. Geweven opnaaibare naametiketten zien er geweldig uit; instrijkbare etiketten zijn geweldig wanneer u geen tijd hebt om te naaien. En voor een makkelijke toepassing kunt u ook ons nieuwe product, de ‘just-stick stickers’, gebruiken, want dit is één van onze beste, en bestverkochte, producten.

Wat is het maximale aantal letters dat ik op een etiket kan zetten?

Het maximale aantal letters varieert per product – maar de website accepteert nooit méér dan het maximale aantal.

Kan ik ook buitenlandse symbolen, accenten, etc. gebruiken?

Jazeker, we kunnen alle buitenlandse accenten en symbolen weven en printen.

Faq3
Faq4
Faq5