Meer informatie

Namenschilder von hoher Qualität zum Einnähen in Kleidung, auf Kuscheltiere oder Persönliches, für Klein und Groß!

Nie wieder etwas verlieren! Mit den Namensetiketten können Sie Ihre persönlichen Gegenstände und die Ihrer Kinder jederzeit identifizieren! Ideal für die KiTa, die Schule, das Ferienlager, die Armee, medizinisches Personal, Altenheime... Oder einfach für’s Büro.

Diese personalisierten Etiketten sind aus einem hochwertigem Faden gewebt. Sie bieten Platz für Namen und Vornamen, Titel und selbst die Telefonnummer!

Sie sind in einer breiten Palette von Schriftarten und Farben verfügbar, was die schnelle Identifikation der Kleidung erleichtert und den Text je nach Belieben deutlich erkennbar macht.

Die Etiketten sind mit Ausnahme von a und c einzig in Großbuchstaben erhältlich. Maximale Zeichen: 30 Zeichen (inkl. Leerzeichen).

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Een groot label met naam erin geweven

Heeft u geweven naamlabels nodig die groot genoeg zijn, dan zijn deze labels voor u. In plaats van alleen de voornaam op het label te zetten of een tekst in een klein lettertype, heeft u door de hoogte van 12 mm hoogte genoeg plek voor een tekst die goed leesbaar is. De breedte hangt af van de tekst die u ingeeft.

Grote opschriften zijn handig voor jonge kinderen, maar ook voor ouderen, tijdens teamsport of voor andere momenten waarin mensen naamlabels in één oogopslag moeten kunnen lezen.

Uw tekst extra duidelijk

Deze grote labels met de naam erin geweven maken uw boodschap perfect zichtbaar, ook van een afstand. U kunt de geweven naamlabels eenvoudig bevestigen aan de binnen- of buitenkant van een kledingstuk, aan een tas, handdoek, muts, enzovoorts. Deze kwaliteitslabels zijn stevig, stijlvol en goed zichtbaar zonder de uitstraling van uw item te kort te doen.

Kies voor maximale leesbaarheid uit de opvallende kleuren in onze personalisatietool. Voor het lettertype hebben we een duidelijk lettertype geselecteerd dat zowel in hoofdletters als in kleine letters goed te lezen is.

Gewebte Namensschilder zum Aufnähen - breit

€ 13,30
Zij 1
Regel 1
Kleur
Achtergrond kleur
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 13,30  + 
Packung

Vergelijkbare producten

16 andere producten in dezelfde categorie: