Meer informatie

Naamlabels van hoge kwaliteit om in te naaien in kleding of te bevestigen aan knuffels of persoonlijke items, voor klein en groot! Verlies nooit meer uw spullen! Met de naamlabels kunt u altijd uw eigendommen en die van uw kind gemakkelijk terugvinden. Ideaal voor de crèche of BSO, op school, op vakantie op schoolkamp, het leger, voor medisch personeel, in bejaarden- en verzorgingshuizen… Of simpelweg op kantoor.

Deze gepersonaliseerde etiketten zijn van een hoogwaardig draad geweven. Er is plaats voor achter- en voornaam, titel en zelfs een telefoonnummer!

Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal lettertypen en kleuren wat een snelle identificatie van de kleding vergemakkelijkt en de tekst duidelijk herkenbaar maakt.

Met uitzondering van de letters a en c zijn de labels alleen beschikbaar in hoofdletters. Maximale karakters: 30 karakters (incl. spaties).

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Een groot label met naam erin geweven

Heeft u geweven naamlabels nodig die groot genoeg zijn, dan zijn deze labels voor u. In plaats van alleen de voornaam op het label te zetten of een tekst in een klein lettertype, heeft u door de hoogte van 12 mm hoogte genoeg plek voor een tekst die goed leesbaar is. De breedte hangt af van de tekst die u ingeeft.

Grote opschriften zijn handig voor jonge kinderen, maar ook voor ouderen, tijdens teamsport of voor andere momenten waarin mensen naamlabels in één oogopslag moeten kunnen lezen.

Uw tekst extra duidelijk

Deze grote labels met de naam erin geweven maken uw boodschap perfect zichtbaar, ook van een afstand. U kunt de geweven naamlabels eenvoudig bevestigen aan de binnen- of buitenkant van een kledingstuk, aan een tas, handdoek, muts, enzovoorts. Deze kwaliteitslabels zijn stevig, stijlvol en goed zichtbaar zonder de uitstraling van uw item te kort te doen.

Kies voor maximale leesbaarheid uit de opvallende kleuren in onze personalisatietool. Voor het lettertype hebben we een duidelijk lettertype geselecteerd dat zowel in hoofdletters als in kleine letters goed te lezen is.

Geweven naamlabel om in te naaien - breed

€ 9,08
Zij 1
Regel 1
Colour
Background color
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 9,08  + 
Packung

Vergelijkbare producten

16 andere producten in dezelfde categorie: