Meer informatie

Deze instrijkbare labels kunnen gepersonaliseerd worden met een voor- en achternaam. Ze zijn beschikbaar in 4 lettertypekleuren: zwart, blauw, rood of groen. Deze labels zijn een goede keuze voor uw naamlabels, aangezien ze gemakkelijk aan te brengen zijn maar er toch uitzien als opgenaaide naamlabels. Ze kunnen ook worden genaaid op kleding die gevoelig is voor strijken: een dubbel functionaliteit, waardoor deze labels ideaal zijn. Een maximum aan 25 karakters inclusief spaties.

Gebruiksaanwijzingen

Stel de temperatuur van het strijkijzer op KATOEN. GEBRUIK DE STOOMFUNCTIE NIET. Controleer dat het kledingstuk KOUD is. Plaats het naamlabel op een vlak deel van het kledingstuk en strijk snel en stevig over het label heen, waarbij u gedurende twintig seconden flink druk zet. U kunt meer druk zetten door de rand van het strijkijzer te gebruiken.
HET IS BELANGRIJK OM NIET TE AARZELEN OF HET NAAMLABEL ZACHTJES TE RAKEN, HIERDOOR KAN DEZE OPROLLEN.
Beweeg het strijkijzer gedurende twintig seconden niet. Strijk vervolgens de plooien glad.
Als het naamlabel opgerold is komt dit doordat het strijkijzer niet heet genoeg was of doordat u het strijkijzer te vroeg heeft opgetild.
Sommige kledingstukken kunnen te fijn zijn voor de vereiste temperatuur. In dat geval kan het naamlabel worden vastgezet aan een van de kledinglabels, of kan het worden vastgestikt op de traditionele manier.
Deze labels zijn bestendig tegen wassen op 100°C.
Geweven labels om op te strijken.

Aanwijzingen:
1. Controleer dat het kledingstuk schoon en volledig droog is.
2. Stel het strijkijzer in op KATOEN ZONDER STOOM en wacht totdat deze heet is.
3. Plaats het label op de gewenste plek en in de gewenste positie op het kledingstuk. Controleer dat het oppervlak vlak is.
4. Druk stevig met het strijkijzer op het label gedurende 20 seconden ZONDER TE BEWEGEN.
5. Indien het label gevouwen is of niet perfect vastzit op het kledingstuk, dan was het strijkijzer waarschijnlijk niet heet genoeg of is deze bewogen tijdens het aanbrengen. In dit geval dient u stap 4 te herhalen.
6. Strijk eventuele plooien glad na de 20 seconden zonder bewegen.
LET OP: bepaalde stoffen zijn te teer voor de vereiste temperatuur. In dit geval kunt u het label aan het merklabel van het kledingstuk vastzetten of het label vastnaaien aan het kledingstuk.

Datasheet

Hoogte
8mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Instrijkbaar naamlabel

€ 10,70
Zij 1
Regel 1
Font
Kleur
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 10,70  + 
Packung

Vergelijkbare producten

16 andere producten in dezelfde categorie: