Meer informatie

Niets is duurder en vervelender dan het verlies van kleding op school. Maar voor een paar centjes kan dit probleem worden verholpen. Dankzij onze gepersonaliseerde instrijkbare labels met opdruk blijven de kledingstukken van uw kinderen makkelijk en efficiënt herkenbaar.
Tot 2 regels tekst met maximaal 18 karakters per regel, spaties inbegrepen.

Aanwijzingen
Deze labels zullen perfect blijven zitten gedurende de levensduur van het kledingstuk en zullen niet vervagen in de was, indien u ze op de volgende manier aanbrengt:

Stel de temperatuur van het strijkijzer op KATOEN – ZONDER STOOM. Wacht tot het strijkijzer heet is.
Plaats het label op een schoon en droog kledingstuk (labels die op vuile of vochtige kleding worden aangebracht plakken niet goed).
Plaats het label op het kledingstuk in de gewenste positie.
Druk gedurende 10 seconden stevig met het strijkijzer op het label.
Controleer tijdens het aanbrengen de temperatuur. Laat het kledingstuk afkoelen tot de luchttemperatuur. Probeer vervolgens het label met uw nagel los te halen. Als het label loskomt, zelfs aan de rand, dan is uw strijkijzer niet heet genoeg. Gebruik een ander strijkijzer of probeer opnieuw met meer druk gedurende 15 tot 20 seconden.

Hun eigen voornaam vergeten kinderen vergeten nooit!

Op het kinderdagverblijf, school, tijdens een schoolreisje of op zomerkamp zijn instrijklabels een ideale oplossing. Kinderen kunnen met deze labels gemakkelijk hun eigen kleding vinden. Ze zijn praktisch, want u kunt ze op allerlei stoffen bevestigen en ze kunnen gewoon in de wasmachine en droger. De kledinglabels bevestigen is heel eenvoudig: zet een paar seconden het strijkijzer erop en u bent klaar om te gaan. Geen gedoe meer met de naaimachine!

Instrijklabels zijn geschikt voor kleding en beschermende maskers

Met deze naamlabels wordt alle kleding duidelijk herkenbaar: sokken, truien, handschoenen, jassen en petten, maar ook beschermende maskers van stof voor strikt persoonlijk gebruik. De labels maken ook het leven makkelijker van anderen die toezicht houden op uw kind of ouders in een verpleeg- of verzorgingstehuis.

Datasheet

Hoogte
10mm
Maten
50mm

Gepersonaliseerd instrijklabel met opdruk

€ 10,30
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Kleur
Achtergrond kleur
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 10,30  + 
Packung

Vergelijkbare producten

16 andere producten in dezelfde categorie: