Meer informatie

Een ingestikt geweven naamlabel is de traditionele en duurzame methode om kledingstukken en persoonlijke bezittingen te identificeren.
Deze gepersonaliseerde labels zijn geweven met draad van hoge kwaliteit. Ze kunnen de achternaam en voornaam van uw kind bevatten, en ook uw telefoonnummer!
Naai deze labels op kleding, knuffelbeertjes, sjaals, tassen, … Ze zullen helpen om snel de eigenaar van elk verloren artikel vast te stellen en zo verdriet voorkomen!

Waarom voegt u niet een doosje stekertjes toe aan uw bestelling om zo de labels nog sneller vast te zetten?

De labels zijn 8 mm breed. De lengte hangt af van de tekst.
Het maximale aantal karakters is 30 (inclusief spaties).
De kleur van het dessin past bij de kleur van de tekst.
Accenten zijn niet beschikbaar voor lettertypes 3 en 5.

Waarvoor innaailabels gebruiken?

Maak uw eigen gepersonaliseerde labels om op de kleding van uw kinderen te naaien of op hun spullen, zoals knuffels of tutteldoekjes. Om het nu gaat om truien, sokken, jurken, petten of sjaals, deze geweven labels zijn essentieel om gemakkelijk en snel te weten wie de eigenaar is. Vooral praktisch voor kinderdagverblijven, scholen, kostscholen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, enzovoorts. Goede labels besparen werknemers tijd, omdat ze niet meer hoeven te zoeken naar spullen van een bepaald persoon.

Een naam en een kleine illustratie zijn ideaal om labels te personaliseren

Geef de voor- en achternaam van uw kind in en kies een klein, gemakkelijk te herkennen plaatje zoals een walvis, egeltje of een paard. U kunt ook een telefoonnummer toevoegen waarop u direct bereikbaar bent, handig als het verloren knuffeltje weer gevonden is.

Deze praktische kledinglabels zijn heel gemakkelijk in te naaien en u kunt het lettertype en de kleur van de tekst aanpassen.

Datasheet

Hoogte
8mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Gepersonaliseerde etiketten om op te naaien

€ 5,90
Zij 1
Regel 1
Font
Colour
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 5,90  + 
Packung

Vergelijkbare producten

6 andere producten in dezelfde categorie: