Meer informatie

Onze geweven innaaibare naamlabels zijn perfect voor het labelen van schoolkleding, sportkleding en werkkleding. Ze kunnen ook gebruikt worden voor militaire uniforms. De labels zijn beschikbaar in een groot aantal dikgedrukte lettertypes en letterkleuren om het labelen van kledingstukken te vergemakkelijken. Deze labels zijn uitsluitend beschikbaar in HOOFDLETTERS, met uitzondering van de ‘a’ en ‘c’. Tot aan 25 karakters, inclusief spaties.

Labels met naam voor kinderen en volwassenen

U kunt eenvoudig met naamlabels van ongeveer 2,5cm de kleding en spullen labelen van baby's, kinderen, volwassenen of ouderen. Denkaanreservekledingvoor het kinderdagverblijf of school, bedrijfskleding of sportkleding.

Gewevenetiketten om tenaaien, zelfklevend of opstrijkbaar: de keuze is aan u. U kuntze op allerleikledingnaaien, plakken of strijken: jassen, sjaals, handschoenen, mutsen, sokken, stoffen maskers, enzovoorts. En ook op de knuffels van uw kinderen.

Superleuke opties om te personaliseren

Deze kwaliteitslabels kunnen worden gepersonaliseerd door de tekstkleur en het lettertype te kiezen. Dit geeft een persoonlijk tintje aan het kledingstuk en maakt het eenvoudig herkenbaar. Handig op plekken als kinderdagverblijven, scholen, internaten, zomerkampen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, enz.

Naamlabels 1 inch (2,54 cm)

€ 5,99
Zij 1
Regel 1
Colour
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 5,99  + 
Packung

Vergelijkbare producten

5 andere producten in dezelfde categorie: