Meer informatie

Deze opstrijkbare satijnen labels voor kleding zijn elegant en kunnen gemakkelijk worden aangebracht met een strijkijzer op wat voor kledingstuk dan ook. Daarnaast zijn de labels zeer comfortabel voor de drager.
Kies uit verschillende lettertypekleuren- en stijlen en een breed scala aan dessins. De opstrijkbare satijnen kledinglabels kunnen 1 of 2 regels tekst bevatten. Waarom voegt u niet een telefoonnummer of andere contactgegevens toe? Elke regel kan maximaal 25 karakters bevatten, inclusief spaties.

Aanwijzingen voor het aanbrengen:

1. Stel de temperatuur van het strijkijzer op KATOEN – ZONDER STOOM. Wacht tot het strijkijzer heet is.
2. Plaats het label op een schoon en droog kledingstuk (labels die op vuile of vochtige kleding worden aangebracht plakken niet goed).
3. Plaats het label op het kledingstuk in de gewenste positie. Plaats hier een dun doekje overheen indien de stof kwetsbaar is.
4. Druk stevig met het strijkijzer op het label gedurende 15 seconden. Beweeg het strijkijzer niet.
5. Laat het kledingstuk afkoelen.
Herhaal stappen 4 en 5 twee keer (dat wil zeggen, 3 keer drukken en 3 keer afkoelen).

Eenvoudig en snelle strijklabels

Instrijklabels zijn praktisch voor beddengoed en ondergoed en zorgen dat spullen eenvoudig te herkennen zijn. Handig voor kinderdagverblijven, scholen, internaten, zomerkampen, pleeg- en verzorgtehuizen, enzovoorts. Het bevestigen van de labels gaat snel en simpel. Zet voor een goed resultaat gewoon een paar seconden uw strijkijzer op het label. U heeft uw naaimachine niet nodig.

Veelzijdige labels die in de wasmachine kunnen

Deze strijklabels kunnen op iedere stof worden aangebracht en zijn goed bestand tegen de wasmachine en droger. Broeken, truien, jurken, sokken, petten, jassen of beschermende maskers van stof: u kunt alle kleding en textiel van labels voorzien.

De satijnen labels zijn extra mooi en voelen prettig aan. U kunt de instrijklabels personaliseren door het lettertype en de kleur van de tekst te kiezen en een leuk plaatje zoals een eenhoorn, een vlinder of een dinosaurus.

Datasheet

Hoogte
13mm
Maten
65mm

Instrijkbare satijnen kledinglabels

€ 8,25
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Font
Colour
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 8,25  + 
Packung

Vergelijkbare producten

6 andere producten in dezelfde categorie: