Meer informatie

Deze fantastische zelfklevende kledinglabels zijn wasmachinebestendig. Om de labels vast te zetten hoeft u noch te naaien noch te strijken. U hoeft ze enkel van het vel te trekken en goed vast te plakken op het onderhoudslabel; de labels zijn bestendig tegen normaal wassen en tegen de droger. De opdruk is gelamineerd voor extra weerstand. Deze gepersonaliseerde zelfklevende labels voor kleding hebben een afmeting van 12 mm x 23 mm. U kunt de labels gebruiken op allerlei verschillende soorten objecten, niet alleen kleding! Witte zelfklevende labels met een grote keuze aan felle tekstkleuren, lettertypes en dessins. U kunt tot aan 3 regels tekst toevoegen van 12 karakters per regel.

Zelfklevende labels
Aanwijzingen:
1. Zorg dat het kledingstuk gewassen is zonder wasverzachter en dat het volledig droog is.
2. Haal het zelfklevende label van het vel af zonder plakkende zijde aan te raken.
3. Plaats het label op het merk- of waslabel van het kledingstuk.
4. Druk gedurende enkele seconden stevig op het label om te zorgen het zelfklevende label perfect op het label van het kledingstuk zit.
5. Wacht minstens 24 uur voordat u het kledingstuk wast.
6. Probeer het zelfklevende label niet te verwijderen na het wassen!
LET OP: STRIJK HET ZELFKLEVENDE LABEL NIET!
De kleur van het dessin is gelijk aan de kleur van de tekst.
UITSLUITEND te gebruiken op een plat oppervlak, bijvoorbeeld op een label van het kledingstuk.

Een label met de naam van uw kind zorgt dat u niets kwijtraakt

Naamlabels voor kinderen zijn essentieel om de spulletjes van uw kids herkenbaar te maken. Ze zijn ook heel praktisch: de zelfklevende of instrijkbare labels kunnen gemakkelijk en snel worden bevestigd aan schoolspullen: notitieboekjes, potloden, etuis, schooltassen, enz. Maar ook aan andere spulletjes voor dagelijks gebruik. Ze zijn magnetron- en vaatwasserbestendig.

Personaliseer het label zoals u wilt

Personaliseer labels voor kinderen bijvoorbeeld met een schattige kinderillustratie, zoals een uil, een pinguïn of een grappig monster. Kies vervolgens de kleur voor het label, het lettertype en de tekstkleur en maak zo leuke labels met de naam van uw kind. Door alles te labelen kan niet alleen uw kind de eigen spulletjes gemakkelijker herkennen, maar ook de meester of juf op school of het personeel van het kinderdagverblijf.

Etiketten voor op kleding met naam en mooie illustratie

Kleren en spulletjes worden makkelijk herkenbaar als je ze labelt met speciale naametiketten. Met dit soort naamlabels voorkom je dat dingen kwijtraken. Handig voor kinderkleding, schoolspullen of babyspulletjes. Maar etiketten voor op kleding zijn ook praktisch om bijvoorbeeld kleren en linnengoed te labelen van mensen in een verzorgings- of verpleeghuis.

Ontwerp eenvoudig je eigen naamlabels
Geef in het ontwerpscherm de naam in die je op de kledinglabels wilt zetten. Kies een kleur voor de letters en voeg eventueel een leuke illustratie toe. Je ziet het resultaat meteen op het scherm. Zo simpel is het!
Kenmerken
●    Zelfklevend
●    Wasmachine- en vaatwasserbestendig
●    Magnetronbestendig
●    Witte achtergrond
●    Kies kleur van de letters
●    Keuze uit leuke illustraties
●    3 regels tekst mogelijk

Afmetingen
12 mm x 23 mm
Kleine of grote hoeveelheden
Je bestelt gemakkelijk kleine of grotere hoeveelheden zelfklevende etiketten voor op kleding.

Andere manieren om je naametiketten te personaliseren

Een schattige kinderillustratie maakt de naamlabels extra leuk voor kinderen. Denk aan een uil, een pinguïn of een grappig monster. Kies vervolgens de kleur voor het label, de tekstkleur en maak zo leuke labels met de naam van je kind.
Met de zelfklevende naamstickers wordt het labelen van kinderkleding, schoolspullen of babyspulletjes een fluitje van een cent. De labels blijven goed vastzitten, zonder dat je hoeft te wassen of te strijken. De naametiketten zijn was- en vaatwasmachine bestendig en kunnen in de magnetron
Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
23mm

Gepersonaliseerde zelfklevende kledinglabels

€ 8,25
Plak deze labels alleen op het bestaande etiket. Wanneer het libel direct op de kleding geplakt wordt zal het zeer waarschijnlijk loslaten in de wasmachine.
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Regel 3
Colour
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 8,25  + 
Packung

Vergelijkbare producten

5 andere producten in dezelfde categorie: