Meer informatie

Deze fantastische zelfklevende kledinglabels zijn wasmachinebestendig. Om de labels vast te zetten hoeft u noch te naaien noch te strijken. U hoeft ze enkel van het vel te trekken en goed vast te plakken op het onderhoudslabel; de labels zijn bestendig tegen normaal wassen en tegen de droger. De opdruk is gelamineerd voor extra weerstand. Deze gepersonaliseerde zelfklevende labels voor kleding hebben een afmeting van 12 mm x 23 mm. U kunt de labels gebruiken op allerlei verschillende soorten objecten, niet alleen kleding! Witte zelfklevende labels met een grote keuze aan felle tekstkleuren, lettertypes en dessins. U kunt tot aan 3 regels tekst toevoegen van 12 karakters per regel.

Zelfklevende labels
Aanwijzingen:
1. Zorg dat het kledingstuk gewassen is zonder wasverzachter en dat het volledig droog is.
2. Haal het zelfklevende label van het vel af zonder plakkende zijde aan te raken.
3. Plaats het label op het merk- of waslabel van het kledingstuk.
4. Druk gedurende enkele seconden stevig op het label om te zorgen het zelfklevende label perfect op het label van het kledingstuk zit.
5. Wacht minstens 24 uur voordat u het kledingstuk wast.
6. Probeer het zelfklevende label niet te verwijderen na het wassen!
LET OP: STRIJK HET ZELFKLEVENDE LABEL NIET!
De kleur van het dessin is gelijk aan de kleur van de tekst.
UITSLUITEND te gebruiken op een plat oppervlak, bijvoorbeeld op een label van het kledingstuk.

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
23mm

Superleuke monsters op gepersonaliseerde zelfklevende etiketten

Zoekt u leuke, gepersonaliseerde stickers voor uw kind? Deze grappige en kleurrijke stickers, geïllustreerd met grappige kleine monsters vallen vast en zeker in de smaak! In totaal bevat het vel 40 customized labels: er zijn 4 verschillende monsters en ieder monster staat op 10 stickers in een specifieke kleur (groen, donkerblauw, paars en blauwgroen).

De afmetingen zijn afhankelijk van de tekst die u ingeeft, met een limiet van 2 regels met ieder maximaal 30 tekens. De tekst staat in het wit op een gekleurde achtergrond. U kunt bijvoorbeeld de voor- en achternaam van uw kind op één of twee regels ingeven en eventueel de klas- of een telefoonnummer toevoegen.

Een pakket voor dagelijks en uiteenlopend gebruik

Deze gepersonaliseerde, zelfklevende etiketten zijn geschikt voor uiteenlopende zaken. U kunt ze op allerlei spullen van uw kind plakken, zolang de ondergrond maar hard is (boeken, muziekinstrumenten, schoolspullen, tablet, speeldozen, enz.). Ze zijn ook ideaal als "Color Monster" kapstoklabels. Ze blijven echter niet op textiel plakken.

Bovendien zijn deze stickers vaatwasser- en magnetronbestendig, wat handig is voor lunch- of snacktrommeltjes!

Liever een ander afbeelding dan deze kleine monsters? Geen probleem, we hebben ook andere varianten van deze stickers. Bekijk de onderstaande productafbeeldingen voor onze volledige collectie Super Fun-plaketiketten. Cupcakes, uilen, dinosaurussen, zeedieren, voertuigen, vlinders, pinguïns, huisdieren of sportaccessoires: er is voor ieder wat wils! De achtergrondkleuren kunnen per soort verschillen.

Gepersonaliseerde zelfklevende kledinglabels

€ 12,30
Plak deze labels alleen op het bestaande etiket. Wanneer het label direct op de kleding geplakt wordt zal het zeer waarschijnlijk loslaten in de wasmachine.
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Regel 3
Font
Kleur
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 12,30  + 
Packung

Vergelijkbare producten

6 andere producten in dezelfde categorie: