Gepersonaliseerde etiketten

Wij leveren gepersonaliseerde etiketten voor ontwerpers, kleermakers en breiers die hun kleding willen personaliseren met labels die de stijl van hun merk navolgen. De gepersonaliseerde labels tonen uw kleuren en logo. De gepersonaliseerde geweven labels zijn essentieel om u te helpen een sterk merkimago op te bouwen in uw sector. Als u een prijsraming voor een gepersonaliseerd geweven label wilt ontvangen, stuur ons dan een kunstwerk, tekening of schets via de email of post. U kunt ons ook verdere gegevens zoals formaat, kleur en stof doorgeven, als ook de deadline voor uw bestelling, indien van toepassing.
We doen ons best om zo snel mogelijk aan alle verzoeken te beantwoorden (doorgaans dezelfde dag, met uitzondering van het weekend en feest- en gedenkdagen). We verzoeken u vriendelijk om tot 24 uur te wachten tijdens drukke periodes, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
Stuur een email naar contact@topetiketten.nl.
Alle etiketmaten zijn beschikbaar, van 10 mm tot aan 200 mm.
Tot aan 8 kleuren in tafzijde, damast of satijn.
De etiketten kunnen op een rol worden geplaatst, thermisch afgesneden worden, aan de zijkanten of het midden gevouwen worden, etc.
Opstrijkbare etiketten / zelfklevende etiketten ook beschikbaar
Alleen vanaf minimaal 500 labels!

Levertijd

Tussen 1 en 2 dagen.

10mm-20mm maat van het etiket