Meer informatie

Deze gepersonaliseerde geweven TSA-bagageriemen met slot zijn gemakkelijk te gebruiken en volledig aanpasbaar aan elk type koffer of bagage. Professionals raden het gebruik van een gepersonaliseerde bagageriem aan om het verlies van bagage te voorkomen. Deze bagageriemen van 5 cm in de breedte zijn voorzien van een TSA-combinatieslot om zorgeloos te kunnen reizen, en zijn beschikbaar in lichtblauw, lichtroze of regenboogkleuren, met meerdere opties voor de kleur van de tekst.
Herken uw tassen en koffers onmiddellijk en vermijd het verlies van bagage.
Bagage-accessoires zijn een perfect geschenk.
5 cm in de breedte, 180 cm in de lengte.
Dankzij de verstelbare gesp kunt u de lengte van de riem aanpassen.

Aanwijzingen voor het instellen van de code van het slot.
Om de code in te stellen dient u eerst te controleren dat het slot op de huidige code is ingesteld (de code van een nieuw slot is 000). Aan de achterkant van de gesp stelt u de schakelaar in op B en stelt u vervolgens uw code in. Stel de schakelaar terug op A. De nieuwe code is ingesteld.
Indien u de code vergeet is helaas de enige manier om het slot te ontgrendelen om alle combinaties te proberen totdat u de juiste vindt; we raden u daarom aan om de code ergens te bewaren, vooral als de bagageriem voor enige tijd niet gebruikt zal worden.

Gepersonaliseerde TSA-kofferriem

€ 18,99
Zij 1
Regel 1
Colour
Background color
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 18,99  + 
Packung

Vergelijkbare producten

12 andere producten in dezelfde categorie: