Meer informatie

Deze gymtas is personaliseerbaar met 1 of 2 regels tekst om de naam van een kind of andere informatie, zoals hun klas of school, toe te voegen. Deze tas kan worden besteld in de lievelingskleuren van uw kind, met een keuze uit 13 kleuren! De afmetingen van de tas zijn 40 x 31 cm.

Datasheet

Hoogte
40cm
Maten
31cm

Een gepersonaliseerde gymtas voor het sporten

Of uw kind nu sport op school of op een sportclub zit, een praktische tas om alle spullen in te vervoeren mag niet ontbreken. Deze lichtgewicht gepersonaliseerde gymtas met trekkoord is compact: 31 cm bij 40 cm. In de tas passen gemakkelijk een paar schoenen en een outfit, een perfecte tas dus voor dagelijks gebruik.

De gymtas is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en geschikt voor alle leeftijden: van kleuterschool tot middelbare school.

Allerlei aanpassingen mogelijk

U kunt kiezen uit een palet van felle en rustigere kleuren. Daarnaast kan de gepersonaliseerde gymtas worden gepersonaliseerd door het lettertype aan te passen en een afbeelding te kiezen. Geef uw tekst in op één of twee regels, in het lettertype van uw keuze en selecteer de kleur van de tekst.

Gepersonaliseerde gymtas met koord

€ 19,99
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 19,99  + 

Vergelijkbare producten

12 andere producten in dezelfde categorie: