Meer informatie

Deze sporttas is gepersonaliseerd met tot 2 regels tekst, zodat u de voornaam en achternaam van het kind, en de schoolnaam of andere gegevens kunt toevoegen. Beschikbaar in 4 kleuren, met een keuze uit lettertypes en kleuren voor de opdruk, deze gepersonaliseerde sporttas zal helpen zorgen dat uw kind thuiskomt met de juiste schoenen.

Datasheet

Hoogte
16cm
Maten
35cm
Diepte
18cm
Gewicht
260g

Een compacte tas voor het sporten

Als uw kind sport, mag een geschikte tas om spullen mee te nemen niet ontbreken. En een kleine tas die gemakkelijk te dragen is, is dan extra handig. Onze sporttas voor kinderen voldoet aan deze criteria. Deze compacte tas is super praktisch en gebruiksvriendelijk. Dankzij de twee ritsen opent de tas gemakkelijk, zodat u snel bij inhoud kunt en met het stevige handvat is de tas eenvoudig te dragen.

De compacte tas is niet groter dan strikt noodzakelijk: de personaliseerbare sporttas is 35 cm x 18 cm x 16 cm. Perfect voor het vervoeren van sportkleding, een paar kinderschoenen, een flesje water en een snack. Zo heeft uw kind alles bij de hand voor de training en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kind een te grote tas moet dragen.

Hoe personaliseert u een sporttas voor kinderen?

Het praktische formaat is niet het enige voordeel van deze sporttas voor kinderen! U vindt het vast ook handig dat u een volledig gepersonaliseerde tas kunt creëren, bijvoorbeeld met de voornaam van uw kind. Daarnaast is de tas verkrijgbaar in 4 kleuren: koningsblauw, rood, zwart of marineblauw. Het handvat  is zwart, met uitzondering van het marineblauwe model dat een handvat in dezelfde kleur heeft.

U kunt tekst op één of twee regels toevoegen, in uw favoriete kleuren. Geef bijvoorbeeld de voor- en achternaam van uw kind in, de klas of de naam van de sportclub. Vergeet niet het lettertype te selecteren.

Mocht uw kleine atleet het leuk vinden, dan kunt u de personaliseerbare sporttas ook nog versieren met een van onze thema-afbeeldingen: een voetbal of rugbybal, een hardloper, golfbal, enz. Deze kleine afbeelding wordt in dezelfde kleur gedrukt als de tekst.

Gepersonaliseerde sporttas

€ 19,99
Zij 1
Regel 1
Regel 2
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 19,99  + 

Vergelijkbare producten

12 andere producten in dezelfde categorie: