Meer informatie

Mooie gepersonaliseerde en fijn geweven labels om in te naaien. Met uw persoonlijke geweven tekst voegen deze labels een origineel vleugje toe aan uw ambachtelijke genaaide en gebreide creaties.
Kies uit een grote selectie aan achtergrond- en tekstkleuren, lettertypes en dessins, en uw creaties zullen werkelijk uniek zijn! De labels zijn ook ideaal voor nieuwe of kleine bedrijven, aangezien u de labels kunt kopen in kleine oplages.
De labels zijn geweven van draad van de hoogste kwaliteit. Ze zijn tegelijkertijd stevig, elegant en verfijnd!
Deze labels zijn 12 mm in breedte. De lengte zal worden aangepast afhankelijk van de tekst, met een maximum van 30 karakters (inclusief spaties) per regel.

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Gepersonaliseerde fijn geweven etiketten om op te naaien

€ 14,08

Bied uw klanten een speciale ervaring met gepersonaliseerde en fijn geweven labels om in te naaien. Hierdoor lijkt uw collectie niet als vele massaproducten uit een fabriek te komen, maar kan de klant zien dat het een creatie is die met liefde is gemaakt. Dit zorgt voor een grotere klanttevredenheid en bindt uw klanten op lange termijn aan uw merk. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw merk een persoonlijk tintje. Op deze manier onderscheidt u zich niet alleen van uw concurrentie, maar laat u ook aan uw klanten zien dat u gepassioneerd bent over uw merk en ook aandacht besteden aan belangrijke details. U kunt er zeker van zijn dat u gepersonaliseerde etiketten van de hoogste kwaliteit ontvangt op Topetiketten. De etiketten voelen aangenaam aan op de huid en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Kies eenvoudig uit een groot aantal ontwerpopties en ontvang uw etiketten zonder verzendkosten. U kunt zelfs kleinere hoeveelheden bestellen vanaf 36 stuks om uzelf te overtuigen van de kwaliteit. Bestel gepersonaliseerde, fijn geweven labels om op te naaien en overtuig uzelf van de kwaliteit!

Zij 1
Regel 1
Font
Regel 2
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 14,08  + 
Packung

Vergelijkbare producten

16 andere producten in dezelfde categorie: