Meer informatie

Mooie gepersonaliseerde en fijn geweven labels om in te naaien. Met uw persoonlijke geweven tekst voegen deze labels een origineel vleugje toe aan uw ambachtelijke genaaide en gebreide creaties.
Kies uit een grote selectie aan achtergrond- en tekstkleuren, lettertypes en dessins, en uw creaties zullen werkelijk uniek zijn! De labels zijn ook ideaal voor nieuwe of kleine bedrijven, aangezien u de labels kunt kopen in kleine oplages.
De labels zijn geweven van draad van de hoogste kwaliteit. Ze zijn tegelijkertijd stevig, elegant en verfijnd!
Deze labels zijn 12 mm in breedte. De lengte zal worden aangepast afhankelijk van de tekst, met een maximum van 30 karakters (inclusief spaties) per regel.

Zo personaliseer je eenvoudig geweven naamlabels

Personaliseer eenvoudig fijngeweven etiketten of geborduurde naamlabels met je eigen tekst en ontwerp. De finishing touch voor zelfgenaaide of zelfgebreide kleding!

Ontwerp eenvoudig je geborduurde naamlabels

Geef in het ontwerpscherm de tekst in, kies het lettertype, een kleur voor de letters en de achtergrond. Voeg eventueel een leuke illustratie toe om de naamlabels nog herkenbaarder te maken. Controleer het resultaat in het ontwerpscherm. Tevreden? Dan kun je direct bestellen. Zo simpel is het!


Kenmerken
●    Hoogste kwaliteit draad
●    Geschikt voor gevoelige huid
●    Je eigen tekst ingeweven
●    In verschillende kleuren
●    Keuze uit meerdere lettertypes
●    Keuze uit leuke ingeweven illustraties

Afmetingen
Grote etiketten: 23 mm breed
Kleine etiketten: 12 mm breed
De lengte hangt af van je tekst, met een maximum van 30 karakters (inclusief spaties) per regel.

Kleine of grote hoeveelheden
Je bestelt gemakkelijk kleine of grotere hoeveelheden geweven etiketten.

Kies uit verschillende geweven etiketten

Je hebt de keus uit verschillende soorten geweven etiketten. Denk niet alleen aan geborduurde naamlabels, maar bijvoorbeeld ook aan CE-labels voor speelgoed. Of wat dacht je van geweven etiketten met ‘Made in Europe’ of ‘Made in Holland’?  

Geborduurde naamlabels zijn ideaal voor kinderen

Onze geborduurde naamlabels zijn perfect voor kinderen. De fijngeweven etiketten voelen prettig aan op de huid. Dit maakt ze ook geschikt voor de wat gevoelige huid.
Naai de prachtige geweven etiketten in kinderkleding, maar label ook knuffels of babyschoentjes met geborduurde naametiketjes. Handig als je kinderen naar de kinderopvang gaan. Zo weet je zeker dat spulletjes niet kwijtraken. En goed ingenaaide naamlabels blijven ook stevig vastzitten.

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Het puntje op de i van uw creaties

Al uw creaties verdienen een kwaliteitslabel. Deze labels, geweven met een mooi, sterk garen, gaan lang mee en maken uw zelfgemaakte spullen helemaal af. Met deze gepersonaliseerde geweven labels om te naaien signeert u met trots uw werk en bevestigt u op een klassieke of opvallende manier uw merk aan creaties. Zet bijvoorbeeld "handgemaakt door UW NAAM" op het etiket.

Mooie, gepersonaliseerde geweven innaailabels zijn ook een goede manier om een ​​leuke boodschap achter te laten voor de ontvanger. Denk aan: "Met liefde gemaakt door UW MERK", "Geniet van een warm wintergevoel met een breiwerk van UW MERK" of waarom  niet een leuke woordspeling?

Veel opties voor uw gepersonaliseerde geweven innaailabels

Maak eenvoudig uw gepersonaliseerde labels om te naaien. Voer eerst uw naam of uw merk in en kies uit de vele lettertypen die beschikbaar zijn in onze personalisatietool. Kies ook de kleur van de tekst en de achtergrond om gepersonaliseerde geweven innaailabels te maken die passen bij uw merk. En tot slot kunt u bij ons uw naamlabels voorzien van een leuke afbeelding. Kies uit onze selectie afbeeldingen in verschillende stijlen en thema's.

U kunt bij ons een kleine hoeveelheid labels bestellen (oftewel 36 stuks), een grote hoeveelheid (1000 stuks) of zelf kiezen uit andere hoeveelheden: 72, 144, 250 of 500.

Gepersonaliseerde fijn geweven etiketten om op te naaien

€ 14,08

Bied uw klanten een speciale ervaring met gepersonaliseerde en fijn geweven labels om in te naaien. Hierdoor lijkt uw collectie niet als vele massaproducten uit een fabriek te komen, maar kan de klant zien dat het een creatie is die met liefde is gemaakt. Dit zorgt voor een grotere klanttevredenheid en bindt uw klanten op lange termijn aan uw merk. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw merk een persoonlijk tintje. Op deze manier onderscheidt u zich niet alleen van uw concurrentie, maar laat u ook aan uw klanten zien dat u gepassioneerd bent over uw merk en ook aandacht besteden aan belangrijke details. U kunt er zeker van zijn dat u gepersonaliseerde etiketten van de hoogste kwaliteit ontvangt op Topetiketten. De etiketten voelen aangenaam aan op de huid en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Kies eenvoudig uit een groot aantal ontwerpopties en ontvang uw etiketten zonder verzendkosten. U kunt zelfs kleinere hoeveelheden bestellen vanaf 36 stuks om uzelf te overtuigen van de kwaliteit. Bestel gepersonaliseerde, fijn geweven labels om op te naaien en overtuig uzelf van de kwaliteit!

Zij 1
Regel 1
Font
Regel 2
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 14,08  + 
Packung

Vergelijkbare producten

10 andere producten in dezelfde categorie: