Meer informatie

Onze satijnen waslabels zijn ontwikkeld om uw klanten te helpen elk van uw kledingstukken op de juiste manier te wassen.
De Norme Internationale sur l'Étiquetage d'Entretien du Textile (Internationale Norm voor Textielverzorgingsetikettering) is een etiketteringssysteem dat ontwikkeld is om de instructies voor de verzorging van textiel te standaardiseren.
Deze satijnen labels zijn zacht. Naast hun praktische aspect voegen ze ook een zeer prettig vleugje comfort toe.
We kunnen tot 5 symbolen inweven, naast 2 regels tekst per waslabel.

Belangrijke waslabels

Als professional in de kledingindustrie moet u verzorgingslabels en/of waslabels op uw kleding naaien om klanten te informeren.

Welke symbolen en aanduidingen moeten op het kledinglabel staan? Op het waslabel moet staan of het kledingstuk met de hand moet worden gewassen, of het in de wasmachine kan en bij welke temperatuur, of het gewassen moet worden met een wolprogramma of naar de stomerij gebracht moet worden. Geefookaan of het in de drogerkan, of het na het centrifugerenaaneenwaslijn of plat moetdrogen. En geef met het strijkijzersymbool aan of het kledingstuk kan worden gestreken. Lees meer over de noodzakelijke symbolen voor waslabels.

Waslabels voor textiel zijn essentieel om kleding goed te verzorgen zodat deze zo lang mogelijk als nieuw blijft.

Datasheet

Hoogte
25mm
Maten
75mm

Waslabels voor wasgoed

€ 14,08

Wasinstructies bevatten belangrijke informatie om uw klanten te helpen hun kleding goed te wassen. Het is natuurlijk belangrijk dat de labels op de huid aangenaam aanvoelen en niet opvallen of uitslag veroorzaken. Hoewel waslabels slechts een klein onderdeel van het kledingstuk vormen, is kwaliteit de sleutel tot comfort. In Europa is het gebruikelijk dat de etiketten bepaalde symbolen hebben. Voor markeringen worden zogenaamde pictogrammen gebruikt. Ze geven instructies voor het wassen, bleken, drogen en strijken van textiel. Om deze informatie permanent te laten zijn, moeten labels met wasinstructies bijzonder duurzaam zijn en jarenlang wassen kunnen tolereren. De modellen die wij aanbieden zijn 25 mm hoog en 75 mm breed. Ze hebben aangetoond in de praktijk goed te werken. Persoonlijke merken investeren vooral in een goede uitvoering en een comfortabele pasvorm. U kunt kleine partijen bestellen vanaf 36 stuks. Net als onze andere producten worden deze zonder verzendkosten verzonden. Overtuig uzelf van een kwaliteit die in het verleden op veel andere klanten indruk heeft gemaakt. Bestel je wasvoorschriftsetiketten nu bij topetiketten.nl!

Zij 1
Regel 1
Lettertype
Regel 2
Lettertype
Regel 3
Lettertype
Regel 4
Lettertype
Regel 5
Lettertype
Kleur
Direction
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 14,08  + 
Packung

Vergelijkbare producten

10 andere producten in dezelfde categorie: