Plastic stekertjes voor naamlabels (doosje à 50 stuks)

€ 7,42
Aantal

Meer informatie

Tahdotko kudottuja merkkejä vaatteisiisi, mutta et ehdi ompelemaan niitä itse? Kiinnitä ne yksinkertaisesti niiteillä! Työnnä piikki merkin läpi ja kiinnitä niitti - sitten merkki on jo paikallaan. Saatavana 50 piikin ja 50 napin pakkauksena.

Datasheet

Hoogte
6mm
Maten
5mm

Bespaar tijd met plastic stekertjes

Met deze subtiele en gebruiksvriendelijke plastic stekertjes bespaart u kostbare tijd. U hoeft naamlabels niet meer op de spullen van uw kinderen te naaien. Met deze 6-mm-stekertjes bevestigt u de labels snel en simpel.

Gepersonaliseerde naamlabels zijn handig, want hiermee kunt u alle spullen van uw kind labelen: kleding, accessoires, tassen, knuffels, poppen, handdoeken, enz. Of uw kind nu naar de crèche, BVO, school, universiteit, middelbare school, sport- of muziekclub gaat, met labels raken spullen niet meer kwijt en iedereen weet van wie de spullen zijn.

Het labelen van alle spullen kan echter een tijdrovend klusje zijn... Ga voor een snelle methode waarmee u naamlabels in een oogwenk bevestigt. Kunststof stekertjes zijn ideaal en worden per 50 stuks verpakt, zodat u altijd genoeg stekers heeft om te labelen.

Praktisch en subtiel

Onze ronde stekertjes zijn 6 mm dik, van transparant plastic en hebben een diameter van 5 mm. Ze zijn daarom geschikt voor de kleinste kledingetiketten en naamlabeltjes. En omdat ze transparant zijn, blijft de naam op het label goed te zien. Bevestig de stekers aan de zijkanten van uw gepersonaliseerde naamlabels, in het midden, zodat ze goed blijven zitten.

De stekers zijn eenvoudig te bevestigen, wat veel tijd bespaart. Of vraag uw kind om een handje mee te helpen en zelf spulletjes te labelen. Spullen labelen is een leuke activiteit om samen te doen. Daarnaast kan het labelen uw kind helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen spullen.