Meer informatie

Deze doos van 12 gepersonaliseerde potloden van hoge kwaliteit is een ideaal cadeau voor het nieuwe schooljaar of voor wie graag hun potloden in het oog houdt! Elk potlood is gepersonaliseerd met een voornaam en/of achternaam in gouden hoofdletters. Deze potloden hebben een gummetje aan het uiteinde en zijn beschikbaar in zwart, marineblauw, rood of in een combinatiedoos. Er is ruimte voor 15 karakters, inclusief spaties, om de naam te schrijven.


Ieder zijn eigen potlood!

Op school neemt iedereen meestal eigen potloden mee en ook op het werk of tijdens een workshop of cursus zijn eigen potloden praktisch. Maar potloden raken gemakkelijk zoek of ze worden per ongeluk verwisseld, zeker als iedereen dezelfde soort gebruikt… Om dit probleem te verhelpen, hebben wij de perfecte oplossing voor u: het gepersonaliseerde potlood. Een ideaal alternatief voor het potloodetiket.

Dit is een hoogwaardig potlood met de voornaam en/of achternaam van de eigenaar. Er is dus geen verwarring meer mogelijk! Het potlood heeft ook een wit gummetje om eventuele fouten gemakkelijk te corrigeren. Geef uw kinderen gepersonaliseerde potloden, zodat u tijdens het schooljaar niet voortdurend nieuwe potloden hoeft te kopen. En misschien zijn ze ook handig voor op kantoor?

Maak uw gepersonaliseerde potlood

In plaats van een etiket op een potlood te plakken dat kan loslaten, raden we een gepersonaliseerd potlood aan. De voornaam en/of achternaam wordt direct in het hout gesneden en dus niet vastgelijmd. Dit zorgt voor een blijvend resultaat dat duidelijker te lezen is en er stijlvoller uitziet. De tekst wordt in hoofdletters aangebracht, in het lettertype Arial Rounded MT Bold. De gravure wordt vervolgens met goud ingekleurd voor extra leesbaarheid.

U kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren voor de buitenkant van het gepersonaliseerde potlood: zwart, rood, donkerblauw of gebroken wit. Bestel bijvoorbeeld voor elk van uw kinderen een andere kleur. Zo ziet iedereen in één oogopslag van wie het potlood is.

Gepersonaliseerde potloden

€ 11,58
Zij 1
Regel 1
Font
Colour
Background color
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 11,58  +