Meer informatie

Mooie en grote gepersonaliseerde fijn geweven labels om in te naaien.
Met uw persoonlijke geweven tekst voegen deze labels een origineel vleugje toe aan uw ambachtelijke genaaide en gebreide creaties. Kies uit een grote selectie aan achtergrond- en tekstkleuren, lettertypes en dessins, en uw creaties zullen werkelijk uniek zijn! De labels zijn ook beschikbaar voor nieuwe of kleine bedrijven, aangezien u de labels kunt kopen in kleine oplages.
De labels zijn geweven met draad van de hoogste kwaliteit. Ze zijn tegelijkertijd stevig, elegant en verfijnd!

Deze labels zijn 23 mm in de breedte, met een variabele lengte afhankelijk van de tekst, en een maximum van 30 karakters, inclusief spaties, per regel. Wij bieden een grote selectie aan dessins, lettertypes en tekst- en achtergrondkleuren.


Een groot label voor meer tekst

Wilt u als een professional uw naam of merk op uw items vermelden? En wilt u ook uw slogan op het etiket? Of zoekt u mooie, groot labels voor een hobbyproject? Deze geweven innaailabels zijn een perfecte oplossing! Ze zijn stevig en tegelijkertijd elegant, gemaakt van fijn draad en maken uw item helemaal af.

Door het grote formaat - 23 mm hoog en met een lengte aangepast aan de tekst - heeft u genoeg ruimte voor de tekst die u wilt. Een ideaal label om uw naam, een slogan en een kleine illustratie te laten weven.

Personaliseer uw geweven innaailabels

  • Achtergrondkleur voor uw grote maat label
  • Lettertype, voor elk van de 3 regels. De limiet per regel is 20 tekens
  • Tekstkleur
  • Afbeelding geweven in dezelfde kleur als de tekst

Voordat u gepersonaliseerde geweven labels bestelt, past u deze aan aan uw wensen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende opties:

Gebruik onze online tool om uw eigen geweven labels te maken en het resultaat direct te bekijken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de gewenste hoeveelheid te selecteren: 30, 60, 100, 250, 500 of 1000 stuks. U kunt als particulier labels bestellen maar ook voor uw bedrijf. Deze bundels zijn vooral handig voor kleine bedrijven en onafhankelijke ontwerpers.

Daarnaast zijn deze custom labels ook geschikt als naamlabels. Schrijf de voor- en achternaam van uw kind erop, samen met hun klas of telefoonnummer, en voeg een leuke kinderillustratie toe.

Geweven innaailabels op maat (grote afmeting)

€ 19,92
Zij 1
Regel 1
Font
Regel 2
Font
Regel 3
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 19,92  + 
Packung

Vergelijkbare producten

6 andere producten in dezelfde categorie: