Meer informatie

Onze satijnen waslabels zijn ontwikkeld om uw klanten te helpen elk van uw kledingstukken op de juiste manier te wassen.
De Norme Internationale sur l'Étiquetage d'Entretien du Textile (Internationale Norm voor Textielverzorgingsetikettering) is een etiketteringssysteem dat ontwikkeld is om de instructies voor de verzorging van textiel te standaardiseren.
We kunnen tot 5 symbolen inweven, naast 2 regels tekst per waslabel.

Waslabels voor kledingfabrikanten

Als kledingontwerper en/of kledingfabrikant bent u verplicht klanten via ingenaaide waslabels de juiste informatie te geven over het reinigen en onderhouden van uw kledingcreaties. Zo houdt u zich aan de voorschriften voor de etikettering van textiel.

Hoe een label personaliseren

Kies bij het maken van uw wasetiketten zorgvuldig de symbolen die overeenkomen met het onderhoud van het kledingstuk. Zo zijn er symbolen voor de wastemperatuur, handwas en delicate was, wel of niet in de droger, stomerij, professionele reiniging, wel of niet strijken, het vermogen van het strijkijzer, enzovoorts. Lees meer over welke waslabels u voor uw kleding kunt gebruiken. Vervolgens kunt u de etiketten personaliseren door een achtergrondkleur en de tekstkleur te kiezen, zodat het kledinglabel goed leesbaar is en mooi in harmonie is met het kledingstuk.

Datasheet

Hoogte
12mm
Maten
Aangepast aan de tekst

Waslabels

€ 14,08
Zij 1
Regel 1
Font
Regel 2
Font
Colour
Background color
upload
Mijn ontwerpen

Totale prijs: € 14,08  + 
Packung

Vergelijkbare producten

2 andere producten in dezelfde categorie: